Messen for familier med børn fra 0-6 år og gravide

Messen afholdes for 14. år i træk, og er mere populær end nogensinde.

Fra ventetøj til børnevenlige biler

Baby- og Småbørnsmessen vil også i år være et "alt under ét tag-arrangement" for nuværende og kommende småbørnsforældre. Baby- og Småbørnsmessen skal informere om børn, graviditet, sundhed, sygdom, udstyr, tøj, møbler, mad, sikkerhed, pasningsordninger og plejeprodukter med mere. Messen er også stedet, hvor man henter inspiration, får overblik, køber babytøj, børnetøj, ventetøj og tilbehør, smager babymad, tester legetøj, ser på barnevogne, bleer, bøger, biler og meget andet.

Børnefamilievenlig messeopbygning

Det er vigtigt, at publikum får den bedst mulige oplevelse på messen. Det gælder såvel med hensyn til inspiration, overblik og indkøbsmuligheder som med hensyn til den praktiske logistik. Derfor er messen opbygget med brede gange, så du kan tage din barnevogn og klapvogn med rund, samt høje børnestole.

Puslemiljø: Olívy står igen i år for smagfuldt og kvalitetsbevidst indretning af pusleområdet.
Du vil kunne prøve Olívy baby care – diaper change, når du skifter din baby I pusleområdet.
Olívy baby care er er lavet på ekstra jomfru olivenolie og kalk og er blid, naturlig rens og beskyttende pleje i ét og samme produkt. Olívy baby care – diaper change er allergi certificeret. Olívy fokuserer på sund og naturlig babypleje, og kan bruges med god samvittighed.

REMA1000 leverer bleer til de mindste i pusleområdet.

Der vil være mikroovn til opvarmning af sutteflasker.

Ammestue: Du kan amme din baby i hyggelige og rolige omgivelser i ammestuen, der er indrettet og puslet om af Lidl.
Under Lidls eget mærke Lupilu tilbyder de alt lige fra bleer og plejeprodukter til babymad. Kun det bedste er godt nok til de små, og der er derfor ikke sparet på kvaliteten.
Faktisk er al babymad fra Lupilu økologisk og uden tilsat sukker. Der heller ingen salt, farvestoffer eller konserveringsmidler i.
Kig forbi ammestuen og prøv Lidls økologiske babymad fra Lupilu.

Legeområde: Du kan møde bObles  på Baby- og Småbørnsmessen i Øksnehallen! Tag dit barn med og kig forbi vores tumleområde. Vores ’elefantfører’ Anna står klar til at vejlede dig igennem vores legende univers fuld af farverige tumledyr og motorisk udfoldelse