Udstillere på Babymessen 5. - 6. maj 2018

84

AeroSleep udvikler søvnprodukter til de mindste, så dit barn kan trække vejret uhindret i et sikkert og sundt sovemiljø. Madrasser til seng og klapvogn. AeroMoov rejseseng er let og kan foldes op om få sekunder.

81

Bæredygtigt kvalitets børnetøj og sko størrelse 0-12 år. Dansk brand med fokus på naturlige økologiske materialer, godt håndarbejde og fairtrade. ALERINs produkter er omhyggeligt fremstillet til børnene med respekt for den verden de skal vokse op i.

40

Jordemoder & Akupunktør.

89

Aloe Vera produkter

42

Produkter til børn.

1

Biler og autostole.

22

Vi er Arlas næringsrige serie af økologiske produkter til de mindste. Vores produkter er skabt til at give din baby en god, økologisk start på livet. Kom forbi vores stand og hør meget mere.

62

Hos webshoppen babypetit.dk finder I de største mærker med den bedst kvalitet indenfor baby- og børnetøj såsom Noa Noa, Fixoni, En Fant og mange flere.

71

Baby-Deli sammensætter en række af måltidskasser, der indeholder et bredt udvalg af økologisk mel, gryn, flager og olie, så det er nemt at lave en daglig portion hjemmelavet grød til de små i familien.

42

21

Vores mest solgte klapvogne, bla. City elite.

42

Danmarks førende babyudstyrskæde med alt til kommende forældre.

84

Barnevognen Babyzen YOYO + er et komplet rejsesystem til den mobile familie. Fra nyfødte til småbørn med en maksimalvægt på 23 kg. Kig forbi standen og konkurrere om at folde og samle en YOYO på kortest tid!

83

Konstruktionslegetøj udviklet og designet til at fremme børns fantasi, kreativitet og motorik.

21

Få råd og vejledning af ekspert Kim Bakkely, i hvilken autostol der giver størst sikkerhed for dit barn.

32

Vil du og dit barn lære at kommunikere med babytegn på en nem og sjov måde inden tale? Vi tilbyder blandt andet Rytmik & Babytegn kurser, pegebøger samt læring via vores app, udviklet af Rebecca Wilms. Fra 0-3 år.

73

Fotograf.

51

Forkæl dig selv og familien med bloomon’s dugfriske designlækre buketter leveret lige til døren. Uge efter uge. Det giver hjemmet og indretningen en særlig stemning. Og noget smukt og farverigt at se på – også for små øjne. Livet er jo andet end bleer og babymos.

96

Forlaget Blue Pearl - Bøger, der beriger bevidstheden om barndommens betydning. Pædagogiske bøger til børn, forældre og pædagogisk personale.

Legeområdet

Legeområde: Du kan møde bObles  på Baby- og Småbørnsmessen i Øksnehallen! Tag dit barn med og kig forbi vores tumleområde. Vores ’elefantfører’ Anna står klar til at vejlede dig igennem vores legende univers fuld af farverige tumledyr og motorisk udfoldelse.

42

Hos Brands4kids har vi – som navnet siger – samlet en stribe spændende mærker til børn fra 0-14 år med kvalitetsbevidste forældre.

42

Barne- og kombivogne

94

Danmarks største guide for børnefamilier giver de bedste tips til, hvad du kan lave på din barsel. Få vores tips og en super lækker babypakke med fra standen, hvis du melder dig ind i Børn i byen Klubben.

37

JOHA Uld/Silke og JOHA ren Uld. Masser af gode tilbud der kun gælder på messen. Uldens egenskaber, gør at barnets temperatur reguleres helt naturligt. Ulden varmer behageligt når det er koldt, og køler når det er varmt. Derfor uld er ideelt året rundt.

88

Graviditets lingeri og ammeundertøj.

42

Babysager i flotte farver.

61

Danske snedkermøbler og trælegetøj lavet specielt til babyer, børn og kvalitetsbevidste forældre. Funktionelt og praktisk design lavet i Danmark med hjerte, sjæl og certificeret europæisk kvalitetstræ.

21

Babytøj i lækkert design.

2

Baby- & børnetøj

42

Barnevogne og kombivogne.

16

Engby Barnevogne er en selvstændig forretning, og er ikke medlem af nogen kædeorganisation. For dig betyder det, at varesortimentet er håndplukket specielt, og ikke indkøbt i masseoplag.

57

Uniq designvindende bæresele, hvor barnet kobles til bæreren nemt og hurtigt. Med et patenteret click-on/off system kan barnet med et snuptag vendes eller holdes af en anden.

84

Ergobaby er kendt globalt for sine ergonomiske bæreseler. Kom og test vores nyeste model; Omni 360 Cool Air Mesh, som er vores all-in-one bæresele. Hos os kan du teste bæreselen, tale ergonomi, og du vil også finde gode fair priser.

24

Et Hjem Sanders designer og sælger baby- & børnesenge af høj kvalitet til fair priser. Børnemøbler skabt med øje for sikkerhed, flot design og god funktionalitet. Besøg os på stand 24 og oplev kvaliteten af vores senge.

49

Ting til børneværelset.

53

Hos First Drawing foreviger vi dit barns tegninger. Med udgangspunkt i barnets tegning, bliver der tilføjet farver og elementer, mens barnets egne elementer forbliver originale.

85

Kom og få en snak om navne til jeres nyfødte eller kommende baby. Eller en snak om det forunderlige og overvældende i at blive forældre og hvad dåb betyder i den sammenhæng. Eller hør om de aktiviteter folkekirken tilbyder både babyer og deres forældre samt gravide.

67

Børnebøger.

45

Baby- og børnetøj 0-10 år.

42

43

Minky tæpper til varmere og koldere dage. Bambus swaddles. Tæpper lavet af uld og bambus. Sengetøj, sanseklud og varmepuder.

59

IBP Scandinavia fokuserer på innovative børne- og babyprodukter. De er distributør af bl.a. varemærkerne Baby Brezza, The Beebo och B.Box. Baby Brezza formula pro er en mælkeerstatning- og vællingmaskine som nu vil revolutionere det skandinaviske marked.

21

De sødeste bamser.

21 + 37

Blødt og behageligt uld til Baby.

95

TRILLE Barnevogne, Bumbleride, ABC-Design, babtytilbehør.

75

Børnebøger.

21

Matty puslepude

52

Webshop med nye eksklusive og internationale brands til børn og kvinder. Hos Libertykids finder du tøj, sko og udstyr til baby og børn i alderen 0 –16 år. I vores sortiment finder du økologisk babytøj og udstyr til de helt små og vi har et lækkert udvalg af køreposer der ikke findes andre steder.

9

Lidls eget mærke Lupilu tilbyder alt lige fra bleer og plejeprodukter til babymad. Kun det bedste er godt nok til de små, og der er derfor ikke sparet på kvaliteten.

42

Maki legetøj - tryghed i legen.

MAM

11

Babyudstyr

17

Autostole og klapvogne.

8

Ammeprodukter

63

MiniE sælger rene, naturlige og økologiske produkter til både mor og barn. Du finder bl.a. moderne stofbleer til børn, økologisk uldtøj, bæreseler, vikler og de populære økologiske barnevogne fra Naturkind. Du finder også stofbind, menstruationskopper og mange andre bæredygtige og naturlige produkter uden skidt kemi.

74

m-kids designer og producere innovative multifunktionelle børnemøbler med sikkerhed i fokus. Alle vores møbler er designet ud fra en værdiskabende tilgang, hvor samvær, funktionalitet og kvalitet går op i en højere enhed.

21

Babytøj: Bodyer, bluser, bukser til babys første tid.

42

21

Højstole.

91

Rene, økologiske og lækre snacks til babyer. Sprøde og poppede stjerner af fuldkornsspelt og ris med et stænk æblejuice og et drys grønt.

42

Barnevogne og tilbehør.

41A

Olívy fokuserer på sund babypleje, som forældre kan bruge med god samvittighed. Kom og prøv det populære produkt Olívy baby care - diaper change, som renser, plejer og beskytter babys sensitive hud. Olívy er et sundt alternativ til vand, sæbe og vådservietter og bruges ved hvert bleskift til forebyggelse af rødme, irritation og svamp. Olívy er helt fri for skadelige indholdstoffer herunder parfume, parabener, aluminium og konserveringsmidler. Olívy anbefales af bl.a. sundhedsplejersker og jordemødre fra barnet er nyfødt.

47

Petit By V er et lille dansk interiør brand. Minimalistisk og tidløst design, der forener børnenes univers med det moderne hjem. Især kendt for deres smørbløde økologiske sengetøj. Du vil finde diverse tekstiler, som sengetøj, sengrande, tæpper, stofbleer, dekoration til børneværelset og accessoires på messen, hvor mange af dem er økologiske GOTS certificerede produkter.

10

Hos POA Pharma kan du opleve Lansinoh, verdens førende ammeserie. Lansinoh serien byder på den internationalt anerkendte brystvortecreme Lansinoh HPA Lanolin plus en lang række andre hjælpemidler som kan gøre amning lettere og mere komfortabel.

41

Studio fotografering: Personlige og anderledes billeder af dig og din familie.

93

Den kogende vandhane.

21

Babyhuer og elefanthuer med perfekt pasform.

79

REMA 1000 er ikke bare discount, men discount med holdning! Det betyder, at vi har en holdning, til de varer vi sælger og til omgivelserne omkring os. Vi har et stort udvalg i varer til børnefamilien som er svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

87

Bliv sikker i trafikken.

39

Rigtig god mad til børn – i børnemadskvalitet! Grød, vælling, frugtmos- og måltider på glas, smoothies og Allomin 2.

64

Stokke leverer luksus børnemøbler og udstyr inden for højstole, barnevogne, babylifte, tekstiler og børneværelser.

21

Stor dansk barnevogn, som kan være i det mindste bagagerum.

36

29

Kom og hør hvordan UNICEF hjælper verdens mest udsatte børn og hjælper dem med at få en god start på livet.

30

Units - Danish Design. Vi bringer leg, læring og motorik ind i det moderne hjem. Bondegårdsdyr og nordiske dyr fremstillet af EVA-skum.

23

Prisvenlige cykelstole i lækkert design med høj komfort og sikkerhed.

6

Babytøj.

38

Bleer uden kedelig kemi! WeeCare lægger fokus på barnets velvære og på bæredygtighed. Med WeeCare kan du give dit barn ble på med god samvittighed, og samtidigt skåne miljøet for flere tons affald pr barn!

91

Dansk økologisk babygrød uden mælk og gluten.

12

Kvalitet til børn, funktionalitet til forældre Verdens bedste hagesmække og savlesmække i følge forbrugerne, -lækre bløde, uden plastik, men holder dit barn tør (de bliver ikke våde igennem stoffet). Testvinder Vi har desuden kjoler, bukser, sanseklude, suttesnore og lækker sengetøj - alt i okotex bomuld, glade farver og print. Farveægte

65

Änglamarks babyserie består af både plejeprodukter, bleer og økologisk babymad. Alle plejeprodukter og bleer er mærket med Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark og Svanen fra Miljømærkning Danmark. Änglamarks babymad er 100% økologisk babygrød, babymos og smoothies i klemmeposer. OBS! Du kan møde Sundhedsplejerske Else Guldager (kendt fra DR) på vores stand ml. kl. 10 – 12 både lørdag og søndag.

21

Masser af populære brands inden for Babyudstyr. Vi giver råd og vejledning ud fra dine ønsker og dit barns behov. Hos os finder du både økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.