Udstillere på Baby- & Småbørnsmessen                               d. 27. - 28. oktober 2018

81

Bæredygtigt kvalitets børnetøj og sko størrelse 0-12 år. Dansk brand med fokus på naturlige økologiske materialer, godt håndarbejde og fairtrade. ALERINs produkter er omhyggeligt fremstillet til børnene med respekt for den verden de skal vokse op i.

42

Produkter til børn.

1

Biler og autostole.

51

Nursicare - nyt sterilt brystindlæg til effektiv forebyggelse og behandling af smerter, sår og revner i forbindelse med amning.

34

Plantebaseret, kemikaliefri & økologisk farvehandel.

42

40

Babyhule kommer med egen produktion af babyudstyr i håndlavet dansk design og giver mulighed for at designe sit eget.

21

Vores mest solgte klapvogne, bla. City elite.

55

Sætter navn på! Personlige babyting, så som sutter, bamser, madkasser, dåbsgaver m.m.

42

Danmarks førende babyudstyrskæde med alt til kommende forældre.

15

Bog - forfatter Ulrika Færch

83

Konstruktionslegetøj udviklet og designet til at fremme børns fantasi, kreativitet og motorik.

61

Ting til børneværelset.

21

Barnevogne.

21

Få råd og vejledning af ekspert Kim Bakkely, i hvilken autostol der giver størst sikkerhed for dit barn.

73

Fotograf.

Legeområdet

Legeområde: Du kan møde bObles  på Baby- og Småbørnsmessen i Øksnehallen! Tag dit barn med og kig forbi vores tumleområde. Vores ’elefantfører’ Anna står klar til at vejlede dig igennem vores legende univers fuld af farverige tumledyr og motorisk udfoldelse.

42

Barne- og kombivogne

30

Danmarks største guide for børnefamilier giver de bedste tips til, hvad du kan lave på din barsel. Få vores tips og en super lækker babypakke med fra standen, hvis du melder dig ind i Børn i byen Klubben.

18

JOHA Uld/Silke og JOHA ren Uld. Masser af gode tilbud der kun gælder på messen. Uldens egenskaber, gør at barnets temperatur reguleres helt naturligt. Ulden varmer behageligt når det er koldt, og køler når det er varmt. Derfor uld er ideelt året rundt.

42

Babysager i flotte farver.

91

Økologisk babygrød.

21

Babytøj i lækkert design.

11

Cocoon Company er Europas største producent af økologiske Kapok produkter og Nordens førende mærke af 100% økologiske og bæredygtige dyner, puder og madrasser til alle aldre. Med fokus på en rene økologiske metervarer og bæredygtig produktion skaber Cocoon Company et naturligt allergivenligt, kemifrit og økologisk sovemiljø i verdensklasse. På standen finder du også Cocoon’s nye mærke af økologiske og bæredygtige vaskeprodukter og børnemøbler, Cocoon Eco Living.

2

Baby- & børnetøj

42

Barnevogne og kombivogne.

16

Engby Barnevogne er en selvstændig forretning, og er ikke medlem af nogen kædeorganisation. For dig betyder det, at varesortimentet er håndplukket specielt, og ikke indkøbt i masseoplag.

19

Fotograf - Nyfødt, børne- og gravid fotografering.

35

Babyvarer - Design der ligger trygt hos jer.

85

Kom og få en snak om navne til jeres nyfødte eller kommende baby. Eller en snak om det forunderlige og overvældende i at blive forældre og hvad dåb betyder i den sammenhæng. Eller hør om de aktiviteter folkekirken tilbyder både babyer og deres forældre samt gravide.

22

Fotograf. Kig forbi vores stand og få taget skønne billeder af børnene.

84

Baby- og børnetøj 0-10 år.

42

21

De sødeste bamser.

21 + 18

Blødt og behageligt uld til Baby.

95

TRILLE Barnevogne, Bumbleride, ABC-Design, babtytilbehør.

21

Matty puslepude

36

Eksklusivt baby- og børnetøj.

9

Lidls eget mærke Lupilu tilbyder alt lige fra bleer og plejeprodukter til babymad. Kun det bedste er godt nok til de små, og der er derfor ikke sparet på kvaliteten.

26

Uldundertøj i Merino uld

42

Maki legetøj - tryghed i legen.

17

Autostole og klapvogne.

32

Milkymeter er en ny dansk opfindelse, der gør det nemt, hurtigt og sikkert, at varme mælk i sutteflaske i mikrobølgeovnen. Slut med at sjusse sig frem. Med milkymeter og en mikroovn får du perfekt lun, drikkeklar mælk på sekunder, så du hurtigt får en mæt og glad baby. Både dag og nat. Oven i købet er det sundere med kort og præcis opvarmning, der er med til at bevare næringsindholdet i mælken. Milkymeter fås kun hos Kære Børn.

63

MiniE sælger rene, naturlige og økologiske produkter til både mor og barn. Du finder bl.a. moderne stofbleer til børn, økologisk uldtøj, bæreseler, vikler og de populære økologiske barnevogne fra Naturkind. Du finder også stofbind, menstruationskopper og mange andre bæredygtige og naturlige produkter uden skidt kemi.

89

37

Allergivenlige produkter til et sundt sovemiljø.

21

Babytøj: Bodyer, bluser, bukser til babys første tid.

71

Hæklede bamser, rangler, barnevognskæder, uroer m.m. Produkterne er håndlavede af blødt Oeko-Tex 100 certificeret bambusgarn. Udover de hæklede produkter har vi også prøver med på vores helt nye økologisk plyslinje.

47

42

21

Højstole.

42

Barnevogne og tilbehør.

41A

Olívy er sund babypleje, som forældre kan bruge med god samvittighed. Det populære produkt Olívy baby care - diaper change renser, plejer og beskytter babys sensitive hud og efterlader huden sund og modstandsdygtig. Olívy bruges som et sundt og skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter og forebygger rødme og hudirritationer. Olívy er helt fri for skadelige indholdstoffer herunder parfume, farvestoffer, aluminium, parabener og andre konserveringsmidler. Olívy anbefales af sundhedsplejersker og jordemødre fra barnet er nyfødt.

39

Ollie|s|Out er et nyt dansk baby- og børnemøbel brand stiftet i 2015 i hjertet af København. Alle møbler er designet med fokus på naturlige materialer, der gør produkterne i Ollie|s|Out varigt skandinavisk design til børneværelset overalt i verdenen.

28

Duolac er eksperter i mælkesyrebakterier til hele familien – naturligt og højteknologisk produkt i ét. Besøg os på messen og hør mere om mælkesyrebakterier, som er en naturlig del af vores tarmsystem.

10

Hos POA Pharma kan du opleve Lansinoh, verdens førende ammeserie. Lansinoh serien byder på den internationalt anerkendte brystvortecreme Lansinoh HPA Lanolin plus en lang række andre hjælpemidler som kan gøre amning lettere og mere komfortabel.

41

Studio fotografering: Personlige og anderledes billeder af dig og din familie.

96

baby jogger klapvogne – LilleBaby bæreseler – 4moms baby sitter – Graco.

67

Purebaby har i mere end 20 år beskæftiget sig med økologi, bæredygtighed og Fair trad. Vi ønsker et univers hvor dit barn / vores børn kan få den bedste start på tilværelsen, en tilværelse fri for unødig kemi. Hos os finder du et bredt sortiment, af nøje udvalgte naturlige kvalitetsprodukter, der strækker sig fra baby- og børnetøj, sutter/sutteflasker, sanseligt legetøj, vugger, barne- og klapvogne. Kort sagt, alt til baby, barn og mor.

21

Babyhuer og elefanthuer med perfekt pasform.

79 + 93

REMA 1000 er ikke bare discount, men discount med holdning! Det betyder, at vi har en holdning, til de varer vi sælger og til omgivelserne omkring os. Vi har et stort udvalg i varer til børnefamilien som er svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

23

reWILD Studio er et kunst og design firma hvis formål er at koble mennesker til naturen. På messen er der fokus på at koble vores mindste børn til naturen igennem Plante Uroer.

6

Et gratis fødselstilbud til alle uanset bopæl. Kendt jordemoder med grundig fødselsforberedelse på mindre jordemoderledet klinik.

24

Baby- & børnesenge af høj kvalitet til fair priser. Børnemøbler skabt med øje for sikkerhed, flot design og god funktionalitet. Besøg os på stand 24 og oplev kvaliteten af vores senge.

65

Hos SnegleHuset møder du en ægte pioner indenfor bæreredskaber til børn. Danmarks absolut længst eksisterende specialbutik fører kun de bedste bæreseler, vikler og slynger. Vi lægger vægt på at du kommer i mål – ikke kun med at bære dit barn, men med at være den bedste udgave af dig selv som forælder. Kom og hør, hvordan DU kan få en nemmere hverdag – og prøv Slyngevuggen® live! Bæreekspert og Barselsementor, Tina Witt, giver dig tips og tricks.

64

Stokke leverer luksus børnemøbler og udstyr inden for højstole, barnevogne, babylifte, tekstiler og børneværelser.

21

Stor dansk barnevogn, som kan være i det mindste bagagerum.

22

Fotograf. Kig forbi vores stand og få taget skønne billeder af børnene.

91

Giv din baby et forspring.

53

Dansk design til børneværelset.

13

Baby- og børnetøj

75

Tvilo er familiens app til iPhone og Android, hvor forældre kan gemme deres børns oplevelser, udvikling og magiske øjeblikke fra graviditeten helt op til teenageårene. Inviter familie og venner til at følge børns opvækst, og få oplevelserne i flot illustrerede bøger.

59

Baby- og Børnetøj i uld. 0-7 år. Hos os finder du uld fra MarMar, Huttelihut, MP, Wheat, Müsli, Joha, Hust&Claire, Alerin, Engel og mange flere.

49

Units' skønne dyr giver plads til leg, læring og motorik fra fødslen.

62

I Danmark er Verisure med over 110.000 kunder i dag den førende udbyder af privatalarmer. Virksomheden oplever for tiden stor vækst og har mere end fordoblet antallet af ansatte det seneste år. Verisure har nu mere end 600 medarbejdere i Danmark med hovedsæde i Glostrup.

38

Bleer uden kedelig kemi! WeeCare lægger fokus på barnets velvære og på bæredygtighed. Med WeeCare kan du give dit barn ble på med god samvittighed, og samtidigt skåne miljøet for flere tons affald pr barn!

53

Smukt og bæredygtigt trælegetøj. Designet og snedkereret i Danmark.

12

Kvalitet til børn, funktionalitet til forældre Verdens bedste hagesmække og savlesmække i følge forbrugerne, -lækre bløde, uden plastik, men holder dit barn tør (de bliver ikke våde igennem stoffet). Testvinder Vi har desuden kjoler, bukser, sanseklude, suttesnore og lækker sengetøj - alt i okotex bomuld, glade farver og print. Farveægte

84

Änglamarks babyserie er både plejeprodukter, bleer og økologisk babymad. Alle babyplejeprodukterne er mærket med Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark og Svanen fra Miljømærkning Danmark. Helt uden hverken problematisk kemi, farve eller parfume. Änglamarks babymad er 100% økologisk babygrød, babymos og smoothies i klemmeposer, uden kunstige aromaer, farvestoffer eller E-numre.

21

Masser af populære brands inden for Babyudstyr. Vi giver råd og vejledning ud fra dine ønsker og dit barns behov. Hos os finder du både økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.