Udstillere på Baby- & Småbørnsmessen                               d. 20. - 21. april 2024

Airshells beskytter din klapvogn, barnevogn eller autostol på flyrejsen i beskyttelsestasker og lejes online.

Popup kort til festlige lejligheder.

Kom og få en gratis babyboks og en gratis blespand fra Sangenic.

Babyudstyr fra top-brands til skarpe messepriser.

Danmarks førende babyudstyrskæde med alt til kommende forældre.

Tøj og tekstiler.

Autostole og klapvogne af højkvalitet.

Barne- og kombivogne.

By Lille Vilde er et dansk børnebrand med fokus på bæredygtighed og funktionalitet. Her finder du alt til barnets første spiseeventyr, samt legetøj for både de helt små babyer og deres store søskende.

Pusletasker

Graviditets- og ammeundertøj.

Babytøj i lækkert design.

IBCLC Ammekonsulent og privat sundhedspleje.

Vogne og autostole. Autostole og vogne. Autostole og Priamvogn.

Barnevogne og kombivogne.

Bæreseler

Kom og få en snak om navne til jeres nyfødte eller kommende baby. Eller en snak om det forunderlige og overvældende i at blive forældre og hvad dåb betyder i den sammenhæng. Eller hør om de aktiviteter folkekirken tilbyder både babyer og deres forældre samt gravide.

Ingen plastik her - kun naturgummi produkter alt fra sutter, flasker til reoler og skamler.

De sødeste bamser.

Kom og mød Joie og oplev deres autostole og vogne. Joie inspirerer med intelligent design og muntre produkter, der er nemme at bruge og gør hverdagen med børn lettere.

Kvalitets kombivogne med 10 års garanti på stellet.

Håndtegnede børneplakater der inspireret til leg og læring. Plakaterne hos Lippalullestudio er skabt med stor passion og med inspiration fra børns farverige og livlige fantasi. Sortimentet byder på alfabet plakater, følemonstre, dyremotiver, citater og meget meget mere.

En månedlig boks fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barns alder.

Legetøj der udvikler børns kreative sider.

Babyprodukter til den urbane familie - designet i Sverige. Lifte.

Babytøj: Bodyer, bluser, bukser til babys første tid.

Højstole.

Autostole og Kombivogne

Babyalarmer

Barnevogne og tilbehør.

Brystpumper og sutteflasker.

Fotograf

Pusleriet gør det let for forældre at tage et bevidst og bæredygtigt valg ved at erstatte engangsprodukter med unikke genanvendelige produkter til baby. Vi er en webshop specialiseret i miljøvenlige moderne stofbleer og pusletilbehør lavet af de blødeste naturlige materialer med kvalitet og bæredygtighed for øje.

Babyhuer og elefanthuer med perfekt pasform.

En lettere hverdag for børnefamilier og kvalitetsprodukter, der er til at betale – det er, hvad vi brænder for hos REMA 1000. Vores baby- og børneprodukter er ingen undtagelse – høj kvalitet til lave priser, så du aldrig behøver at gå på kompromis, når det kommer til dit barn. Kig forbi vores stand og se vores unikke messetilbud. Vi glæder os til at se dig.

I REMA 1000 kan du finde de fantastiske produkter fra danske LoveMade. Du finder både fulde måltider og mellemmåltider til dit barn, som alle er 100 % naturlige og økologiske – udviklet af en dansk Michelin kok og lavet med kærlighed!

Mambeno er løsningen til dig, som ønsker madplaner til fornuftige priser. Madplanerne fra Mambeno laves med udgangspunkt i REMA 1000s ugentlige avis. Bestem selv, om du vil købe ind i din lokale REMA 1000 eller ha’ leveret til døren.

Bleposer til Sangenic blespand

Praktiske produkter, herunder babynest, næsreaspirator, genanvendelige ammeindlæg og produkter lavet med kirsebærsten til små engle, med store drømme- der kan betale sig at købe.

Sleepbag ApS er et dansk firma baseret i Horsens, Danmark, der designer og udvikler babyprodukter til moderne forældre. Vores signaturprodukt, Sleepbag©, er en blød og luksuriøs babysovepose/babylift der forenkler hverdagen. Den er designet med avanceret teknologi og er både praktisk og komfortabel for dit barn og dig. Med et maskinvaskbart design og højteknologiske materialer sikrer Sleepbag© optimal temperatur og hygiejne. Den integrerede konstruktion gør den let at rengøre og bruge som både babysovepose, babylift, kørepose til klapvogn og legeaktivitetstæppe når du er på farten, hvilket giver frihed og bekvemmelighed til forældre.

TRÆN FAMILIENS STILHEDSSANS OG STYRK DIT BARNS INDLÆRING, KREATIVE UDVIKLING OG MENTALE SUNDHED. FÅ ET SÆRLIGT MESSE-TILBUD PÅ DEN ANMELDERROSTE BØRNEBILLEDEBOG "ØRET, DER VILLE FINDE SIN VEN" - OG FÅ EN SNAK OM STILHED MED FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER BASTIAN OVERGAARD.

Tripp Trapp højstole og Flexi bad.

Stor dansk barnevogn, som kan være i det mindste bagagerum.

Barnevogne og klapvogne.

Lifte.

Vi tilbyder en gratis hår- og hovedbundsanalyse samt vejledning i vores ZENZ-produkter. ZENZ har udviklet sin egen hår- og hudplejeserie med naturlige og certificeret økologiske ingredienser. Med på standen har vi bl.a. vores Pure-serie, der bærer mærket AllergyCertified og Svanemærket. Pure-serien lever op til alle tænkelige regler om rene produkter, så både du og dit barn kan bruge produkterne. Det betyder også, at serien er helt fri for parfume, og at de derfor er både er egnet til dig som gravid og ammende.

Masser af populære brands inden for Babyudstyr. Vi giver råd og vejledning ud fra dine ønsker og dit barns behov. Hos os finder du både økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.

Måltidskasser