Udstillere på Baby- & Småbørnsmessen                               d. 4. - 5. maj 2019

24

Madrasbeskytter der sikrer et hygiejnisk sovemiljø.

65

Hos Aió Baby har vi +8 års erfaring med salg og vejledning i bæreseler & vikler. Kom forbi og få hjælp af certificeret bærekonsulent fra Je Porte Mon Bebé / Love Radius. Du vil også finde gode tilbud på strækvikler, fastvikler, bæreseler og hængevugger.

74

Ammestole.

30

I AnneO standen kan du finde musikken, sangbøger, malebøger fra Hov hov, musik for sjov serien -og pegebogen fra badeands-sangen. Her kan du også finde forskellige rytmeinstrumenter, der er gode for de 0 til 6 årige.

84

Autostole.

62

En patenteret wrap-stil baby carrier, der glider på som en t-shirt. Den bløde Baby K'tan Bæreslynge i naturlig bomuld med innovativt design, kombinerer fordelene ved en bæreslynge og en bæresele, og den har intet generende ekstrastof eller ubehagelige ringe og lynlåse. Undersøgelser har vist at nærheden med forældren skaber større tryghed og ro hos barnet, og minsker risikoen for kolik. Materialet skaber en behagelig og sikker lomme til barnet, hvor han eller hun kan sidde uden at belaste din ryg og dine skuldre for hårdt.

21 + 42

42

Danmarks førende babyudstyrskæde med alt til kommende forældre.

75

Konstruktionslegetøj udviklet og designet til at fremme børns fantasi, kreativitet og motorik.

21

Barnevogne.

42

Ammepuder.

42

Babyudstyr.

21

Få råd og vejledning af ekspert Kim Bakkely, i hvilken autostol der giver størst sikkerhed for dit barn.

73

Fotograf.

42

Barne- og kombivogne

40

Børnemøbler

5

Danmarks største guide for børnefamilier giver de bedste tips til, hvad du kan lave på din barsel. Få vores tips og en super lækker babypakke med fra standen, hvis du melder dig ind i Børn i byen Klubben.

32

Fotograf

88

Graviditets Lingeri & Amme Undertøj til dit voksende behov.

91

Økologisk babygrød.

21

Babytøj i lækkert design.

14

Cocoon Company er Europas største producent af økologiske Kapok produkter og Nordens førende mærke af 100% økologiske og bæredygtige dyner, puder og madrasser til alle aldre. Med fokus på en rene økologiske metervarer og bæredygtig produktion skaber Cocoon Company et naturligt allergivenligt, kemifrit og økologisk sovemiljø i verdensklasse. På standen finder du også Cocoon’s nye mærke af økologiske og bæredygtige vaskeprodukter og børnemøbler, Cocoon Eco Living.

26

Creamhaus legemåtter er fri for skadelig kemi og designet i blide farver, der passer ind i moderne hjem. Måtterne er Oeko-tex 100 certificerede, og gør både hvile og leg tryg og sikker.

42

Autostole.

3

Dansk kvalitetssovepose til søvn ude og inde.

42

Madras.

21 + 42

Barnevogne og kombivogne.

59

Økologisk babyudstyr - dansk design.

16

Engby Barnevogne er en selvstændig forretning, og er ikke medlem af nogen kædeorganisation. For dig betyder det, at varesortimentet er håndplukket specielt, og ikke indkøbt i masseoplag.

49

Produkt til forebyggelse/forkortelse af forkølelse.

24

Bæreseler.

22

Fashion for expecting women.

18

Alarm til dit hjem.

15

Fantasine inspirerer børnefamilier til at inddrage børn i hverdagens gøremål med leg og fantasi, så hverdagen bliver uden konflikter og skældud. Familievejleder Lola Jensen anbefaler børne- og selvhjælpsbog ‘Freddy & Fantasine på nullermandssafari’.

1

Unikt dansk design til børneværelse. Vi tilbyder håndlavede møbler, tilbehør og dekoraktion til børneværelset, hvor kunde selv kan være med til at afgøre, hvordan designet skal se ud.

85

Kom og få en snak om navne til jeres nyfødte eller kommende baby. Eller en snak om det forunderlige og overvældende i at blive forældre og hvad dåb betyder i den sammenhæng. Eller hør om de aktiviteter folkekirken tilbyder både babyer og deres forældre samt gravide.

2

GRO er varmt anbefalede og betroede produkter til en bedre søvn, af familier over hele verden. Sammen vil vi hjælpe flere babyer og forældre rundt omkring i verden nyde en bedre og sikre søvn, til både baby og forældre.

81

Lækre, økologiske tekstiler til babyer og børneværelset. Du finder blandt andet sengetøj, quiltede tæpper, puder og opbevaringskurve.

81

Luksuriøst børneinteriør i rene økologiske materialer med fokus på teksturer, farvespil og gennemtænkte detaljer. Kollektionen består blandt andet af sengetøj, håndklæder, baby tæpper, moses kurve, babynests og meget mere.

21

De sødeste bamser.

53

Klinik med træning og behandlingstilbud til fertilitet, graviditet og mødre i alle aldre.

21

Matty puslepude

38

Eksklusivt baby- og børnetøj.

6

Et nyt børnebogsforlag, som med hjælp fra eksperter udvælger og udgiver kvalitetsbøger til de allermindste 0-5 år, fyldt med læring og med fokus på den vigtige sproglige stimulering.

MAM

11

MAM:s främsta mål är att stödja barns individuella utveckling och förenkla vardagen för föräldrar. MAM är världsledande på sugnappar och nappflaskor och står för tröst och närhet mellan barn och föräldrar på 60 olika marknader runt om i världen

17

Autostole og klapvogne.

63

MiniE sælger rene, naturlige og økologiske produkter til både mor og barn. Du finder bl.a. moderne stofbleer til børn, økologisk uldtøj, bæreseler, vikler og de populære økologiske barnevogne fra Naturkind. Du finder også stofbind, menstruationskopper og mange andre bæredygtige og naturlige produkter uden skidt kemi.

83

For dig der tænker på at rejse i din barsel. Jeg skriver om alt det jeg selv ville have elsket at vide om at rejse med små børn. Praktiske rejsetips baseret på egne efterfaringer med at tage mine egne børn med ud i verden.

89

31

Nsleep er den første, originale producent og leverandør af kapok naturprodukter til din optimale søvn. Hos Nsleep skaber vi naturprodukter til et allergifrit sundt sovemiljø, der sikrer dit barn en rolig og fredfyldt nattesøvn. Nsleep produkter er allergivenlige, svedtransporterende og miljøvenlige. Vores produkter til dit sunde sovemiljø, består udelukkende af Global Organic Textile Standard-certificeret bomuld, 100% økologisk kapok naturfibre og er håndlavet af vores 12 fantastiske medarbejdere på egen systue i Hanoi, Vietnam.

51

Natruba skaber håndlavet legetøj i naturgummi, du kan føle dig 100% sikker omkring. Udformet i smukt og elegant dansk design, er alle Natruba produkter skabt med fokus på barnets behov og udvikling. Ved at vælge Natrubas bide- og badelegetøj behøver du ikke bekymre dig om dit barns sikkerhed og sundhed. Be forever playful, it's natural.

21

Babytøj: Bodyer, bluser, bukser til babys første tid.

71

Hæklede bamser, rangler, barnevognskæder, uroer m.m. Produkterne er håndlavede af blødt Oeko-Tex 100 certificeret bambusgarn. Udover de hæklede produkter har vi også prøver med på vores helt nye økologisk plyslinje.

21 + 42

Højstole.

42

Barnevogne og tilbehør.

41A

Olívy er sund babypleje, som forældre kan bruge med god samvittighed. Det populære produkt Olívy baby care - diaper change renser, plejer og beskytter babys sensitive hud og efterlader huden sund og modstandsdygtig. Olívy bruges som et sundt og skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter og forebygger rødme og hudirritationer. Olívy er helt fri for skadelige indholdstoffer herunder parfume, farvestoffer, aluminium, parabener og andre konserveringsmidler. Olívy anbefales af sundhedsplejersker og jordemødre fra barnet er nyfødt.

62

Parvel overvåger barnet søvn vha. avancerede bevægelses- og temperatursensorer. Download Parvel-appen og tilslut din Parvel til telefonen. Overvåg dit barns søvn og få en alarm fra telefonen når barnet vågner og bevæger sig eller hvis temperaturen, hvor barnet sover, begynder at afvige. En enhed, ingen ledninger, ingen opladning - enklere bliver det ikke! Baby Product of the year 2018 - Safety, i Sverige.

36

Forevig det, du elsker. Professionelle portrætter & magiske øjeblikke. Besøg PiaLind på messen og se hvordan du kan forevige alt fra den smukke babybule til din mindste største kærlighed.

10

Hos POA Pharma kan du opleve Lansinoh, verdens førende ammeserie. Lansinoh serien byder på den internationalt anerkendte brystvortecreme Lansinoh HPA Lanolin plus en lang række andre hjælpemidler som kan gøre amning lettere og mere komfortabel.

41

Studio fotografering: Personlige og anderledes billeder af dig og din familie.

67

baby jogger klapvogne – LilleBaby bæreseler – 4moms baby sitter – Graco - NUK.

96

Puffinest er den nye, multifunktionelle soveløsning til de små. Primært tænkt til altanen/terrassen som erstatning for den store altanbarnevogne. Fylder minimalt og kan fungere som soveløsning ude og inde samt på rejse. Desuden som vugge og gynge.

21

Babyhuer og elefanthuer med perfekt pasform.

24

Babyudstyr.

79 + 93

REMA 1000 er ikke bare discount, men discount med holdning! Det betyder, at vi har en holdning, til de varer vi sælger og til omgivelserne omkring os. Vi har et stort udvalg i varer til børnefamilien som er svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

13

Legetøj med organiske former i naturlige materialer.

54

Babyprodukter, der gør livet med små børn nemmere, blødere og smartere. Sleepbag.dk er med på beatet inden for nyeste teknologi.

64

Stokke producerer luksus børnemøbler og udstyr inden for højstole, barnevogne, tekstiler, rejseprodukter og tilbehør.

21

Stor dansk barnevogn, som kan være i det mindste bagagerum.

61

Fødeklinik og fertilitetsklinik.

34

Baby- & Børnetøj.

87

Fotograf.

52

Dansk design til børneværelset.

32

Mød Emilie Melgaard Jacobsen forfatter til bestselleren "Natbjørnen Tjugga".

95

Baby- og børnetøj

19

Units' skønne dyr giver plads til leg, læring og motorik fra fødslen.

43

Prisvenlige cykelstole i lækkert design med høj komfort og sikkerhed.

7

Lej dit babytøj.

47

I Danmark er Verisure med over 110.000 kunder i dag den førende udbyder af privatalarmer. Virksomheden oplever for tiden stor vækst og har mere end fordoblet antallet af ansatte det seneste år. Verisure har nu mere end 600 medarbejdere i Danmark med hovedsæde i Glostrup.

42

Voksiposer.

28

Bleer uden kedelig kemi! WeeCare lægger fokus på barnets velvære og på bæredygtighed. Med WeeCare kan du give dit barn ble på med god samvittighed, og samtidigt skåne miljøet for flere tons affald pr barn!

12

Kvalitet til børn, funktionalitet til forældre Verdens bedste hagesmække og savlesmække i følge forbrugerne, -lækre bløde, uden plastik, men holder dit barn tør (de bliver ikke våde igennem stoffet). Testvinder Vi har desuden kjoler, bukser, sanseklude, suttesnore og lækker sengetøj - alt i okotex bomuld, glade farver og print. Farveægte

21

Masser af populære brands inden for Babyudstyr. Vi giver råd og vejledning ud fra dine ønsker og dit barns behov. Hos os finder du både økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.