Udstillere på Baby- & Småbørnsmessen                               d. 7. - 8. maj 2022

E

Action-cards® - din guide til sikker førstehjælp

83

Alin midestav - en tidsløs mindestav med alle de vigtigeste informationer fra den dag din lille kom til verdenen.

63

Hos Aió Baby har vi +10 års erfaring med salg og vejledning i bæreseler & vikler. Vores erfaring spænder mellem alle typer bæreudstyr. Udover babybæring, fokuserer vi også meget på søvn og de skønne produkter der kan hjælpe din baby til en tryg søvn. Vi forhandler Nonomo, slyngevuggen der giver den bedste søvn til din baby. Kom forbi og få hjælp af certificeret bærekonsulent fra Je Porte Mon Bebé / Love Radius. Du vil også finde gode tilbud på strækvikler, fastvikler, bæreseler og slyngevugger.

32

I AnneO standen kan du finde musikken, sangbøger, malebøger fra Hov hov, musik for sjov serien -og pegebogen fra badeands-sangen. Her kan du også finde forskellige rytmeinstrumenter, der er gode for de 0 til 6 årige.

38

Vitaminer fra apoteket. Vitaminer og mineraler til dig der venter på storken og til de små poder.

42

Kom og få en gratis babyboks og en gratis blespand fra Sangenic.

9 + 42

Vogne og autostole.

42

Danmarks førende babyudstyrskæde med alt til kommende forældre.

42

Babyudstyr.

73

Fotograf.

Kombivogne og autostole.

11

by Lille Vilde er magiske og praktiske løsninger til børnefamiliers hverdag. Med fokus på bæredygtighed, leg og kreative små mennesker.

96

Klub med oplevelser. Kom og sig hej og få gode messetilbud.

42

Barne- og kombivogne.

2

Møbler og alt andet til børn og babyer.

21

Babytøj i lækkert design.

14

Cocoon Company er Europas største producent af økologiske Kapok produkter og Nordens førende mærke af 100% økologiske og bæredygtige dyner, puder og madrasser til alle aldre. Med fokus på en rene økologiske metervarer og bæredygtig produktion skaber Cocoon Company et naturligt allergivenligt, kemifrit og økologisk sovemiljø i verdensklasse. På standen finder du også Cocoon’s nye mærke af økologiske og bæredygtige vaskeprodukter og børnemøbler, Cocoon Eco Living.

14

Økologiske og bæredygtige vaskeprodukter og børnemøbler.

64 + 21 + 42

Vogne og autostole. Autostole og vogne. Autostole og Priamvogn.

21 + 42

Barnevogne og kombivogne.

81

Med bogen: ”Når gravide drømmer - forstå dine drømme og find ro i graviditeten”. Ved at forstå dine graviditetsrelaterede natlige drømme, kan du gå ind i moderskabet med langt større tillid og indre ro. Kom forbi og få en snak om dine drømme.

36

Giv dit barn en naturlig start på livet med de smukkeste moderne stofbleer fra danske Elskbar. Kom og se og rør ved alle de lækre stofbleer, stofbind og en masse andet tilbehør til dig og din baby. Vi glæder os til at byde dig velkommen og svare på alle dine spørgsmål.

42

Brystpumper

42

Bæreseler

85

Kom og få en snak om navne til jeres nyfødte eller kommende baby. Eller en snak om det forunderlige og overvældende i at blive forældre og hvad dåb betyder i den sammenhæng. Eller hør om de aktiviteter folkekirken tilbyder både babyer og deres forældre samt gravide.

22

Tyngdebamser og sansepuder.

28

Fotograf.

40

21

De sødeste bamser.

65 + 42

Kom og mød Joie og oplev deres autostole og vogne. Joie inspirerer med intelligent design og muntre produkter, der er nemme at bruge og gør hverdagen med børn lettere.

22

Hos HowToSleepBetter udvikler vi produkter, som giver dig og dit barn bedre søvn. Vi står blandt andet bag de populære og effektive mørklægningsgardiner, Instant Night, som sættes op på få minutter, uden du skal bruge værktøj. Skal din egen søvn forkæles, kan du finde graviditetspuden Instant Comfort J og vores helt egen bløde og behagelige sovemaske. Kig forbi stand 22 til en snak om, hvordan du og dit barn får bedre søvn. Vi har naturligvis gode messetilbud med til dig.

61

Naturlige og økologiske plejeprodukter.

59

Baby- og børnetøj.

A

En månedlig boks fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barns alder.

D

Det trygge soveunivers for dit barn.

91

93

Den populære madplans-app.

75

Undgå at forværre delte mavemuskler.

41

Med hjælp fra vores vuggemotor har mere end 4000 familier fået hjælp til mere (tiltrængt) søvn og overskud.

13

Ammetøj

B

Dit personlige barselsunivers.

42

Vugger og tekstiler

C

Tidløst sportstøj, designet til gravide og ammende.

45

Produkter til børn og babyer, skabt med børnenes behov i centrum.

26 + 21 +42

Babyprodukter til den urbane familie - designet i Sverige. Slynger og lifte.

21

Babytøj: Bodyer, bluser, bukser til babys første tid.

21 + 42

Højstole.

44 + 42

Autostole og Kombivogne

42

Babyalarmer

42

Barnevogne og tilbehør.

39

Organix er økologisk velsmagende mad til babyer, småbørn og ældre børn – Made with love! Vi byder også på smagsprøver, og du kan deltage i en konkurrence om lækre præmier.

41A

Olívy er sund babypleje, som forældre kan bruge med god samvittighed. Det populære produkt Olívy baby care - diaper change renser, plejer og beskytter babys sensitive hud og efterlader huden sund og modstandsdygtig. Olívy bruges som et sundt og skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter og forebygger effektivt rødme og hudirritationer. Olívy er allergimærket, dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt. Olívy anbefales af sundhedsplejersker og jordemødre fra barnet er nyfødt.

42

Babyalarmer

49

Dansk brand - blødt og lækkert bambussengetøj til baby og junior i et enkelt nordisk design.

F

Børnetøj.

21

Fine textilserier til babyværelset

10

Hos POA Pharma kan du opleve Lansinoh, verdens førende ammeserie. Lansinoh serien byder på den internationalt anerkendte brystvortecreme Lansinoh HPA Lanolin plus en lang række andre hjælpemidler som kan gøre amning lettere og mere komfortabel.

37

Popirol er et dansk baby- og børnetøjsbrand med kvalitetstøj til både piger og drenge i alderen 0-6 år. Hos os finder du lækre og unikke prints, striber og ensfarvede basics til de små. Alle vores produkter er lavet i Organic Cotton og bliver produceret i Europa.

12

Fotograf

4

Postlys plakater er for dig, som elsker personlig indretning! Vi sætter nemlig fokus på det vigtigeste i livet, nemlig familie og kærlighed!

9

baby jogger klapvogne – LilleBaby bæreseler – 4moms baby sitter – Graco - NUK.

21

Babyhuer og elefanthuer med perfekt pasform.

3

Rebozo er et multifunktionelt sjal. Brugt i århundreder som vikle og slynge, den er blød og ergonomisk, under graviditeten og fødslen (rebozo massage), som et fantastisk redskab, og som tørklæde eller sjal. Vores rebozo er håndvævet i Mexico af lokale håndværkere, som vi støtter. Vi har to specialle gæster så kom og besøg os.

79 + 93

REMA 1000 er ikke bare discount med discount med holdning. Kig forbi vores stand og se vores unikke messetilbud. Se det store udvalg af vores økologiske babymad fra Lovemade, som er udviklet i samarbejde med to anerkendte danske kokke. Alle måltidsvarianter er et godt, nærende og sundt alternativ til hjemmelavet mad, til de dage hvor tiden ikke rækker til at tilberede måltider fra bunden. Du kan også prøve vores lykkehjul, hvor du kan vinde gavekort og andre overraskelser. Vi glæder os til at se dig.

42

Bleposer til Sangenic blespand

42

Møbler

39

Semper er god nærende børnemad – vi er også fagligt uddannede ernæringseksperter, og vi glæder os til at svare på alle dine spørgsmål om babymad, overgangskost, Allomin 2 eller hvad du ellers måtte have på hjerte. Vi byder også på smagsprøver, og du kan deltage i en konkurrence om lækre præmier.

22

Slynger og bæreseler.

Vandland og forlystelsespark for hele familien.

42

Babyprodukter

21

Stor dansk barnevogn, som kan være i det mindste bagagerum.

24 + 42

Barnevogne og klapvogne.

19

Units' skønne dyr giver plads til leg, læring og motorik fra fødslen.

18

Bleer uden kedelig kemi! WeeCare lægger fokus på barnets velvære og på bæredygtighed. Med WeeCare kan du give dit barn ble på med god samvittighed, og samtidigt skåne miljøet for flere tons affald pr barn!

30

Børnemøbler for enhver smag. Flot dansk design og god kvalitet.

21

Masser af populære brands inden for Babyudstyr. Vi giver råd og vejledning ud fra dine ønsker og dit barns behov. Hos os finder du både økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.

71

Økologiske måltidskasser.