Udstillere på Baby- & Småbørnsmessen                               d. 22. - 23. april 2023

27

Action-cards® - din guide til sikker førstehjælp i hjemmet med børn.

36

Vi er aktuelle med en helt ny ‘barnets bog’: BOGEN OM MIG, der på messen kan købes med 50 kr rabat. Derudover har vi medbragt vores smukke nye plakater med sommerfugle og et helt univers med stjernetegn i form af både krystaller, notesbøger, kort og plakater, som gør sig rigtig fint på børneværelset og som fine barselsgaver.

30

Kom og få en gratis babyboks og en gratis blespand fra Sangenic.

10

Vogne og autostole.

30

Danmarks førende babyudstyrskæde med alt til kommende forældre.

39

Bearly er en lille online butik med produkter til baby, børn og kvinder. Vi repræsenterer 30 mindre brands fra hele verden, der hver især har noget særligt og unikt at tilbyde inden for tøj, interiør, plejeprodukter og legetøj. Produkterne hos os er alle udvalgt ud fra deres komfort, æstetik, kvalitet og bæredygtige produktion. Vi vægter kvalitet, blødhed og bevægelsesfrihed meget højt og derfor arbejder vi kun med naturlige materialer som bomuld, uld og silke.

30

Tøj og tekstiler.

22

Et personligt minde af din graviditet! En unikt skulptur af din gravide krop, lavet ved hjælp af 3D-scanning. 3D-printet eller bronzestøbt - det er dit valg.

8 + 30

Autostole og klapvogne af højkvalitet.

30

Barne- og kombivogne.

25

By Lille Vilde er et dansk børnebrand med fokus på bæredygtighed og funktionalitet. Her finder du alt til barnets første spiseeventyr, samt legetøj for både de helt små babyer og deres store søskende.

17

Kunsthåndværk til de mindste, nusseklud med navn, fødselsdata billede, unikke billedrammer oma.

16

Natascha har fokus på ro i krop, sind og sjæl med børnesundhedsvejledning, kropsterapi & mentoring for mødre, og de lækreste essentielle olier til familiens fysiske og følelsesmæssige velvære.

28

Graviditets- og ammeundertøj.

8

Babytøj i lækkert design.

38

Continental dæk. Sikkerhed Starter Med Dækket.

11

Baby- og børnetøj

30

Lifte.

35

Produkter til børn og babyer, kom og se/mærk det helt nye produkt Sleep Well og hvad samsovning gør for barnet og deres søvn i voksensengen/bedside. Derfor har Sleep Well givet familien deres søvn tilbage på en god behagelig måde for familien. Luksus gåselen hvor den er udformet som vest og en lille lomme til gåturen. Barnevognsele i beige som noget NYT! Hos Crown Bubble er barnet i centrum!

29

Cryos er verdens største sæd- og ægbank. Hvert år hjælper vi hundredvis af par og singler i mere end 100 lande med at få opfyldt drømmen om et barn. Det er kun muligt med hjælp fra vores mange donorer, der har valgt at give liv til andres drømme.

31 + 8 + 30

Vogne og autostole. Autostole og vogne. Autostole og Priamvogn.

13

Legetøj.

40

Easygrow er et norsk brand, der siden 2004 har produceret og designet køreposer, soveposer, babynest og diverse tilbehør med en miljøvenlig profil. Her bliver alle produkter nemlig fremstillet i økologiske materialer, der sikrer gode forhold for både dit barn, men også for miljøet. De fleste tekstiler er Øko Tex 100-certificerede, og alle køreposer fra 2017 og frem er behandlet med Bionich Finish Eco, som er en miljøvenlig imprægnering.

8 + 30

Barnevogne og kombivogne.

30

Bæreseler

4

Øg trygheden i graviditeten med en simpel blodprøve der undersøger alle fosterets kromosomer. Med EVITA TEST COMPLETE undersøges fosteret for kromosomafvigelser via en blodprøve fra den gravide i uge 10+0 til 14+6.

6

Kom og få en snak om navne til jeres nyfødte eller kommende baby. Eller en snak om det forunderlige og overvældende i at blive forældre og hvad dåb betyder i den sammenhæng. Eller hør om de aktiviteter folkekirken tilbyder både babyer og deres forældre samt gravide.

3

Hos Galen kan du opleve Lansinoh, verdens førende ammeserie. Lansinoh serien byder på den internationalt anerkendte brystvortecreme Lansinoh HPA Lanolin plus en lang række andre hjælpemidler som kan gøre amning lettere og mere komfortabel.

8

De sødeste bamser.

30

Kom og mød Joie og oplev deres autostole og vogne. Joie inspirerer med intelligent design og muntre produkter, der er nemme at bruge og gør hverdagen med børn lettere.

8

Kvalitets kombivogne med 10 års garanti på stellet.

20

Karusel er en digital markedsplads til børnefamilier. I vores app finder du secondhand varer i høj kvalitet, som gør det nemt og bekvemt for forældre at træffe det bæredygtige valg.

37

”Kayoni® er et univers af prisvindende konstruktionsblokke målrettet børns leg og kompetenceudvikling over barnets alders- og udviklingstrin fra 0-8 år. Kayoni® stimulerer logik og kreativitet og understøtter barnets motoriske kompetencer og matematiske og sanselige opmærksomhed på tværs af universets produktserier – Kayoni® følger så at sige barnet! Kayoni® prioriterer miljømæssig bæredygtighed i produktion og materialer, er dansk og fokuseret på læring gennem leg - uanset barnets forudsætninger!”

19

Legetøjsbokse fra 0-12 mdr. fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende og sjovt legetøj, der er udvalgt med omhu for at støtte barnets udvikling.

5

Kinderkraft er et internationalt børnemærke, der støtter forældre og børn i over 75 lande. Mere end 10 millioner solgte produkter hjælper forældre over hele verden med de daglige opgaver. Virksomheden besidder mange internationale kvalitets- og sikkerhedscertifikater og er vinder af adskillige designpriser. Mærkets katalog indeholder barnevogne, klapvogne, autostole, cykler, højstole, bæreseler og aktivitetstæpper. Kinderkraft’s mission, ifølge mærkets motto "Easy with kids", er at gøre det nemmere for forældre og børn at opdage verden sammen ved at levere produkter, som kombinerer høj kvalitet med funktionalitet.

14

Kom forbi og hør om de mest solgte d-dråber med mælkesyrebakterier til børn fra 2 uger til 4 år. Lactocare er specialist indenfor mælkesyrebakterier, som kan bruges af dig som mor, fra barnet er i fosterstadiet, og af barnet op igennem de første leveår.

34

Lionelo er et europæisk mærke for børneprodukter. Vores tilbud omfatter autostole og klapvogne, rejsesenge, højstole, babystole, køretøjer og tilbehør. Det, der får os til at skille os ud fra konkurrenterne er, Lionelo Care – en serie af elektroniske produkter, såsom brystpumper, flaskevarmere, forstøvere og babyalarmer. Lionelo-produkter opfylder de højeste standarder for sikkerhed (f.eks. ADAC) og kvalitet (AllesBeste-priser), er funktionelle og kombinerer universelle løsninger med moderne design. Lionelo produkter har det bedste forhold mellem kvalitet og pris, hvilket gør dem til forældres BEDSTE VALG.

25

En månedlig boks fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barns alder.

16

MindfulFamilie tilbyder coaching, kurser og workshops i Det Bevidste Familieliv, Børneyoga, Babymassage, Babytegn, Mindfulness og Meditation for børn i alle aldre.

26

Mixitoy er et nyt dansk dansk brand med fokus på kreativ leg og læring. Hos Mixitoy finder du bl.a. vores byggesystem til børn lavet af EVA skum. Med Mixitoys byggeplader kan børnene bygge stort og fantasifuldt og blive inspireret til nye lege i de rammer, de selv har skabt. Byggesystemet består af plader i forskellige længder, gavle, samlestykker samt to variationer af tag (EVA skum eller stof). Derudover har Mixitoy også de fineste og lærerige ABC-plakater samt de sødest pudebetræk.

21

Kærlige produkter til gravide og nybagte mødre ❤ - Refleksionsbøger og vægkalender.

23

Produkter til børn og babyer, skabt med børnenes behov i centrum.

8 + 30

Babyprodukter til den urbane familie - designet i Sverige. Slynger og lifte.

8

Babytøj: Bodyer, bluser, bukser til babys første tid.

8 + 30

Højstole.

32 + 30

Autostole og Kombivogne

30

Babyalarmer

30

Barnevogne og tilbehør.

26

OhanaTæppet et multifunktionelt legetæppe som gør livet lettere som Forældre til baby og små børn, med 5 funktioner i 1 produkt. OhanaTæppet kan omdannes fra legetæppe til babynest, taske, kørepose og ammepude. Produceret i Økologisk bomuld og med det allergivenlig kapokfyld. OhanaHelmer er en Dansk virksomhed.

30

Babyalarmer

30

Brystpumper og sutteflasker.

1

Plus-Plus er Dansk produceret kreativ kvalitetslegetøj til børn i alle aldre.

10

baby jogger klapvogne – LilleBaby bæreseler – 4moms baby sitter – Graco - NUK.

15

Pusleriet gør det let for forældre at tage et bevidst og bæredygtigt valg ved at erstatte engangsprodukter med unikke genanvendelige produkter til baby. Vi er en webshop specialiseret i miljøvenlige moderne stofbleer og pusletilbehør lavet af de blødeste naturlige materialer med kvalitet og bæredygtighed for øje.

8

Babyhuer og elefanthuer med perfekt pasform.

7

En lettere hverdag for børnefamilier og kvalitetsprodukter, der er til at betale – det er, hvad vi brænder for hos REMA 1000. Vores baby- og børneprodukter er ingen undtagelse – høj kvalitet til lave priser, så du aldrig behøver at gå på kompromis, når det kommer til dit barn. Kig forbi vores stand og se vores unikke messetilbud. Vi glæder os til at se dig.

12

I REMA 1000 kan du finde de fantastiske produkter fra danske LoveMade. Du finder både fulde måltider og mellemmåltider til dit barn, som alle er 100 % naturlige og økologiske – udviklet af en dansk Michelin kok og lavet med kærlighed!

2

Mambeno er løsningen til dig, som ønsker madplaner til fornuftige priser. Madplanerne fra Mambeno laves med udgangspunkt i REMA 1000s ugentlige avis. Bestem selv, om du vil købe ind i din lokale REMA 1000 eller ha’ leveret til døren.

30

Bleposer til Sangenic blespand

30

Tripp Trapp højstole og Flexi bad.

8

Stor dansk barnevogn, som kan være i det mindste bagagerum.

24

Babytøj på abonnement, modtag en box med tøj og byt til nyt så tit du vil. Bæredygtigt koncept med modetøj fra 0-2 år.

9

Barnevogne og klapvogne.

33

Units' skønne dyr giver plads til leg, læring og motorik fra fødslen.

30

Køreposer

8

Masser af populære brands inden for Babyudstyr. Vi giver råd og vejledning ud fra dine ønsker og dit barns behov. Hos os finder du både økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.