Udstillere på Baby- & Småbørnsmessen                               d. 26. - 27. oktober 2019

Få printet dit barn i 3D.

65

Hos Aió Baby har vi +8 års erfaring med salg og vejledning i bæreseler & vikler. Kom forbi og få hjælp af certificeret bærekonsulent fra Je Porte Mon Bebé / Love Radius. Du vil også finde gode tilbud på strækvikler, fastvikler, bæreseler og hængevugger.

30

I AnneO standen kan du finde musikken, sangbøger, malebøger fra Hov hov, musik for sjov serien -og pegebogen fra badeands-sangen. Her kan du også finde forskellige rytmeinstrumenter, der er gode for de 0 til 6 årige.

18

Et nyt mor/barn univers særligt til dig, der er gravid eller har børn. Hos ApoMini har vi fokus på faglighed og tryghed, og tilbyder et stort udvalg af produkter til de mindste og deres mødre. På messen tilbyder vi særlige rabatter på Joha, Hevea, Ginger Organic, Ella's Kitchen og Weleda.

1

Baby&Me er økologiske produkter til de mindste. Kom forbi vores ”have”, hvor du b.la. kan lege med vores råvarer og plante et frø. Vi deler naturligvis også smagsprøver ud.

2

Autostole

81

Ergonomiske Babypuder og andet udstyr der giver en sundere og bedre søvnoplevelse. Vores babypuder forebygger bl.a. fladt hoved syndrom og reducere fugt og varmeopbygning hos babyer og småbørn.

42

Kom og få en gratis babyboks og en gratis blespand fra Sangenic.

21 + 42

Madrasser og vogn tilbehør.

21

Vogne og autostole.

42

Danmarks førende babyudstyrskæde med alt til kommende forældre.

53

Babysutten.dk. Nusseklude og sutter med navn, to af vores mange produkter, som giver dit barn trøst og tryghed, og forhindrer at tingene ikke forbyttes.

57

Byggeklodser i lækkert og holdbart skummateriale. Byg højt og stort eller småt og simpelt, tag med i bad og kombiner med legoklodser – alt er muligt med BAKOBA.

42

Ammepuder.

42

Babyudstyr.

88

BÆREDYGTIGE LADCYKLER PRODUCERET I DANMARK.

73

Fotograf.

3

Vi tilbyder IBCLC certificeret ammevejledning samt babymassage og førstehjælp. Kom og sig hej og få gode messetilbud.

42

Barne- og kombivogne

71

Baby- og børnetøj.

42

Plejeprodukter, ammeindlæg, Boppy ammepude,

21

Babytøj i lækkert design.

14

Cocoon Company er Europas største producent af økologiske Kapok produkter og Nordens førende mærke af 100% økologiske og bæredygtige dyner, puder og madrasser til alle aldre. Med fokus på en rene økologiske metervarer og bæredygtig produktion skaber Cocoon Company et naturligt allergivenligt, kemifrit og økologisk sovemiljø i verdensklasse. På standen finder du også Cocoon’s nye mærke af økologiske og bæredygtige vaskeprodukter og børnemøbler, Cocoon Eco Living.

14

Økologiske og bæredygtige vaskeprodukter og børnemøbler.

26

Creamhaus legemåtter er fri for skadelig kemi og designet i blide farver, der passer ind i moderne hjem. Måtterne er Oeko-tex 100 certificerede, og gør både hvile og leg tryg og sikker.

42

Autostole.

87

Dansk kvalitetssovepose til søvn ude og inde.

42

Madras.

43

*20% rabat på messen*. Efia sælger håndlavede moseskurve, puslekurve, dukkekurve og opbevaringskurve. Derudover sælger vi også specialdesignede stativer til moseskurve i bæredygtigt shedua- eller valnøddetræ. Kurvene er lavet i Ghana af bæredygtige materialer, og designet til at kunne holde i mange år. Vi er stolte af, at hvert salg af vores kurve støtter ghanesiske håndværkere og deres familier.

21 + 42

Barnevogne og kombivogne.

40

Empelvic Metoden og Empelvic Puden – unikke værktøjer, som sætter dig i stand til at arbejde intuitivt med din bækkenbund.

16

Engby Barnevogne er en selvstændig forretning, og er ikke medlem af nogen kædeorganisation. For dig betyder det, at varesortimentet er håndplukket specielt, og ikke indkøbt i masseoplag.

49

Produkt til forebyggelse/forkortelse af forkølelse.

83

Eksklusiv fashion til gravide.

74

Bæreponcho i kashmiruld.

85

Kom og få en snak om navne til jeres nyfødte eller kommende baby. Eller en snak om det forunderlige og overvældende i at blive forældre og hvad dåb betyder i den sammenhæng. Eller hør om de aktiviteter folkekirken tilbyder både babyer og deres forældre samt gravide.

37

Hos Foodpreppers kan vi hjælpe dig med at få styr på måltiderne. Vi ved blandt andet en masse om ernæring, kræsne børn og hvordan man griber madlavningen bedst muligt an, når familien forøges. Hos os kan du sågar booke en professionel madnørd til at lave mad for dig, så du altid et køleskab eller en fryser, som bugner af farvestrålende og velsmagende mad.

95

Designerlamper til børneværelse.

89

Podcasts til dig der er blevet mor.

21

De sødeste bamser.

42

Litetrax klapvogn

84

Hvis du er på jagt efter en lænestol eller sofa, hvor dit barn kan sidde godt, skeje lidt ud, uden du behøver være urolige for møblerne. Så er Kiddio børnemøbler et godt valg til dig og din familie. Du kan vælge mellem flere attraktive designs og farver, som passer til børneværelset, stuen, entreen, gangarealer og til tv-rummet. Kiddio´s børnemøbler er bygget til børn og alle vores børnemøbler er certificeret.

38

Baby- og børnetøj.

51

Hos KRAES brænder vi for at gøre det muligt for forældre helt at kunne fravælge unødvendig kemi til dagligdagens hudpleje. Udover naturlig pleje til babyer og børn har vi netop udviklet KRAES K - innovativ hudpleje til gravide, ammende og mødre, der ønsker rene produkter med naturens egne nærende og plejende ingredienser. Vi glæder os vildt til at vise jer vores nyheder!

91

Hos LIVE Travel har vi stor erfaring med at rejse med babyer, men også med at arrangere rejser for dem og deres familier. Se gode råde og forslag til rejser på https://livetravel.dk/babyrejser/ og kig forbi os på stand 91 – tag bare baby med:-)

54

Kvalitetsbøger til de allermindste med fokus på sprogstimulering og læseglæde.

52

Efterfødselspakker. Omsorg og næring pakket og sendt til nye mødre - for en blødere landing i moderskabet.

67

MiniE sælger rene, naturlige og økologiske produkter til både mor og barn. Du finder bl.a. moderne stofbleer til børn, økologisk uldtøj, bæreseler, vikler og de populære økologiske barnevogne fra Naturkind. Du finder også stofbind, menstruationskopper og mange andre bæredygtige og naturlige produkter uden skidt kemi.

61

24

Kig forbi stand nr. 24 hos modul foto og få gratis fotograferet dit barn eller hele familien. Vi har også nissehue hvis I gerne vil have julekortet klaret.

75

Økologiske frugtstænger.

22

Neutral startede i Skandinavien for over 40 år siden. I takt med at følsom hud og hudallergier er blevet et voksende problem for børn og voksne, har vi arbejdet for at skabe et udvalg af milde rengørings- og plejeprodukter, der passer til hele familien. Vores produkter er udviklet til alle hudtyper og anbefalet af eksperter. Med udgangspunkt i vores skånsomme formuleringer hjælper vi med at minimere hudallergier - uden at gå på kompromis med effektiviteten.

31

Nsleep er den første, originale producent og leverandør af kapok naturprodukter til din optimale søvn. Hos Nsleep skaber vi naturprodukter til et allergifrit sundt sovemiljø, der sikrer dit barn en rolig og fredfyldt nattesøvn. Nsleep produkter er allergivenlige, svedtransporterende og miljøvenlige. Vores produkter til dit sunde sovemiljø, består udelukkende af Global Organic Textile Standard-certificeret bomuld, 100% økologisk kapok naturfibre og er håndlavet af vores 12 fantastiske medarbejdere på egen systue i Hanoi, Vietnam.

21

Babytøj: Bodyer, bluser, bukser til babys første tid.

21

Højstole.

42

Barnevogne og tilbehør.

21

Bæredygtige møbler.

41A

Olívy er sund babypleje, som forældre kan bruge med god samvittighed. Det populære produkt Olívy baby care - diaper change renser, plejer og beskytter babys sensitive hud og efterlader huden sund og modstandsdygtig. Olívy bruges som et sundt og skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter og forebygger effektivt rødme og hudirritationer. Olívy er allergimærket, dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt. Olívy anbefales af sundhedsplejersker og jordemødre fra barnet er nyfødt.

63

Papirlykke er et one-woman-designstudie og letterpress-trykkeri, som udvikler unikke invitationer og papirsager til livets særlige øjeblikke.

36

Fotograf.

10

Hos POA Pharma kan du opleve Lansinoh, verdens førende ammeserie. Lansinoh serien byder på den internationalt anerkendte brystvortecreme Lansinoh HPA Lanolin plus en lang række andre hjælpemidler som kan gøre amning lettere og mere komfortabel.

41

Studio fotografering: Personlige og anderledes billeder af dig og din familie.

9

baby jogger klapvogne – LilleBaby bæreseler – 4moms baby sitter – Graco - NUK.

21

Babyhuer og elefanthuer med perfekt pasform.

79 + 93

REMA 1000 er ikke bare discount med discount med holdning. Kig forbi vores stand og se vores unikke messetilbud. Se det store udvalg af vores økologiske babymad fra Lovemade, som er udviklet i samarbejde med to anerkendte danske kokke. Alle måltidsvarianter er et godt, nærende og sundt alternativ til hjemmelavet mad, til de dage hvor tiden ikke rækker til at tilberede måltider fra bunden. Du kan også prøve vores lykkehjul, hvor du kan vinde gavekort og andre overraskelser. Vi glæder os til at se dig.

42

Bleposer til Sangenic blespand

39

Semper er god nærende børnemad – vi er også fagligt uddannede ernæringseksperter, og vi glæder os til at svare på alle dine spørgsmål om børnemad, overgangskost, Allomin 2 eller hvad du ellers måtte have på hjerte. Vi byder også på smagsprøver, og du kan deltage i en konkurrence om lækre præmier.

42

Smoothies

96

Babyprodukter, der gør livet med små børn nemmere, blødere og smartere. Sleepbag.dk er med på beatet inden for nyeste teknologi.

21

Sengetøj-sengerande-puslehynder.

64

Stokke producerer luksus børnemøbler og udstyr inden for højstole, barnevogne, tekstiler, rejseprodukter og tilbehør.

42

Tripp Trapp, Stokke Trailz, Flexibath.

21

Stor dansk barnevogn, som kan være i det mindste bagagerum.

59

Fødeklinik og fertilitetsklinik.

32

Mød Emilie Melgaard Jacobsen forfatter til bestselleren "Natbjørnen Tjugga".

8

Radicover – Effektiv beskyttelse mod mobilstråling. Motorola babyalarmer. Angelcare bevægelsesalarmer. Sleepytroll Babyrocker.

19

Units' skønne dyr giver plads til leg, læring og motorik fra fødslen.

47

Sikring af dit hjem.

45

VOXL BLOCKS er et nyt dansk legetøjsprodukt. Det er byggeklodser der kan sættes sammen på alle sider og er populært hos børn i alle aldre!

42

Voksiposer.

28

Bleer uden kedelig kemi! WeeCare lægger fokus på barnets velvære og på bæredygtighed. Med WeeCare kan du give dit barn ble på med god samvittighed, og samtidigt skåne miljøet for flere tons affald pr barn!

21

Masser af populære brands inden for Babyudstyr. Vi giver råd og vejledning ud fra dine ønsker og dit barns behov. Hos os finder du både økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.