AnneO Musik

Kom til koncert med AnneO Musik. Musik skal være sjov, ellers er det ikke sjovt, er missionen, og den simple idé bag AnneO. Der skal hoppes og danses - for det er det, der er rigtig sjovt. Mød forskellige tøjdyr og hør små historier, der kæder musikken sammen.
En samling børnesange, fra 3 CD's og sangbøger. Især for børn fra 0 til 6 år. AnneOs musik booster børns motorik, sprog og sociale kompetencer.

Foredrag med Emilie Melgaard Jacobsen forfatter til bestselleren "Natbjørnen Tjugga"

Natbjørnen Tjugga – Søvnmeditation for børn

Det er puttetid og dagens mange indtryk kan gøre det svært at finde ro og falde i søvn. Men sådan behøver det ikke at være, for Natbjørnen Tjugga er kommet fra Natskoven.

Tjugga er en søvnmeditation, der er nem at gå til for både børn og voksne. Med sin varme bjørnepels og duften af stjernestøv i Natskoven, gør Tjugga det både hyggeligt og trygt at falde i søvn.

En godnathistorie, der via forskellige teknikker, hjælper med at få dit barn til at slappe af. I Natbjørnen Tjugga finder du elementer af meditation, remser og fokus på oplæsning. Den er skabt af kærlighed til børn – og til deres forældre!

Lørdag d. 26. oktober

11.00: AnneO musik

11.45   Foredrag - Emilie Melgaard Jacobsen

12.30: AnneO musik

14.00: AnneO musik

Søndag d. 27. oktober

11.00: AnneO musik

11.45   Foredrag - Emilie Melgaard Jacobsen

12.30: AnneO musik

14.00: AnneO musik